PENGIKUT AJARAN SESAT

Tuesday, March 22, 2011

perkahwinan

selama seminggu budak2 sekolah bercuti, selma seminggu juga aku cuti update blog.. -.-"
sebabnye, cbuk nk g umah kawan2 yg kawen... huhuhu... 
kepada kawan aku yang da selamat naik pelamin tue, selamat pengantin baru ye.. :)


pergh~! bersama mereka, buat aku betol2 rase xde malah... anyway, selepas pegi umah rosma, ak ngn yang lelain, xblik umah dlu, kitorg pergi bersiar-siar di tepi pantai.. hahaha...


waaaaa... suke2... ak tunggu kad dari kawan ak yg baju kaler merah tue, ngn yang kai tudung putih.. haish~! xsabar~!! oh ye, perkahwinan ke2, adalah, perkahwinan jiran ak.. ibarat abg aku gk la... 


secara jujurnye, ayat aku, BILE TENGOK ORG KAWEN, TETIBE AK ASE NK KAWEN.. (statement gatal) ok, ak nak beli umah, n buat persediaan dlu sebelom menjadi isteri orang ok.. kursus kawen pon xpegi lagi.. -.-"

sempena ari abg aku nie kawen, ak diberi tugasan sebagai penggubah buah-buahan (poyo je lebih, padahal, susun2 je).. dan aku juga jadi tukang basuh pinggan.. -.-" xpe, yang penting, seronok~~!

kawan-kawan aku, ramai yang da lepas... aku? jangan ditanya... kikiki

ni namenye GEDIK..




4 comments:

lavender harum wangi said...

ehem, nak tanya jugak~!!! cik anis bila lagi? :p

~Anis Aisyah~ said...

ehem3... time kasih tuk soklan tue ye, tpi jwpn artis "NO KOMEN".. nextttttttt~!!

N i n i e said...

kak anis nt nk kawin ninie nk jd flower girl kak anis tau... heehhehhe

~Anis Aisyah~ said...

hehe.... da tempah tempat siap2 tue.. :D
time nini kawen, k.anis nk kena jadi ap plak..