PENGIKUT AJARAN SESAT

Thursday, September 8, 2011

jangan nak menyalak sangat

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh...

okey, nasihat kat sini. JANGAN MENYALAK KUAT SANGAT.

teka! kenapa ko kuat sangat menyalak sejak dua menjak nie. kerana, JELES. SAKIT HATI. sebab, pakwe ko tu, pilih awek yg sedia ada dalam hidup dia kembali, kn? jangan tipu la. kalau ko cakap AKU TAK HERAN, AKU TAK KESAH. pergh. memang ko takde perasaan la kan. so, no wonder la ko boleh buat macam tu kat adik aku dulu. lalalalala

teka lagi! comel kan adik aku buat mata bulat peace kt pipi? ak taw, ko nak cakap comel. sebab tu hakikatnye. sebab tu ko tiru gaya dia. kan3? ko nk tutp ape sbnrnye men tru2 peace kt pp mcm tue. haish!

teka3! adik aku tue, penakut ke sampai kena gunakan orang ketiga, i mean, orang tengah? sekurang-kurangnye, xde la sepenakut ANON. ajak kutuk blog beramai2. ewwwwwwww~!

teka untuk kali terakhir! best jugak lagu kat blog ko tue, macam pernah dengar. sekian.

wassalam. adik bukan kandung aku tu, da banyak bersabar. dan maap, aku tak tahan. sebab tu aku sembur je. lantak ko la nak terasa ke hape!

5 comments:

Cik Ainie Lalola said...

kasi bakor je..
hahaha

~Anis Aisyah~ said...

aini: kalo la boleh. hahaha. xpe2, sabor tu indah. bak kate adik ak tue.

Budak Giler Cadbury said...

nice entry anis... adik ko tu mmg dah byk bersabar dgn manusia busuk hati tu.. biar die sedar sebebnrnye die yg salah

lavender harum wangi said...

hahahaha kita taktau pape. taktau taktau..

H Y D E said...

amboi, garang ya amat ~.~