PENGIKUT AJARAN SESAT

Wednesday, March 2, 2011

Kalaulah Aku Ada Magic


ehem3! testing.. ok...
setelah kesekian kalinya, ni, contest ke 2 ak join..
contest kali ni, macam menarik plak..
wakaka... 
anyway, contest nie, sangat menarik ye.. 
ini kerana, contest ni betul2 wat aku macam nk menceritakan impian aku..
wateva! ak da xsabar nak bagitaw impian aku nie...

1st! 
of kos la kawen ngan JEHAN MISKIN.. da lame dia tergila2 kan aku... kesian dia, aku asyik tolak je lamaran dia.. xpe syg, tgu sampai i ade magic, kita kawen ye.. bagus kan? ala, aku xkesah, jehan mmg setia ngan aku, aku taw tue.. 

2nd!
tunaikan impian diorang ber2 nie.. da lame jugak nk jumpe aku, tapi, aku je yang xpegi jumpe. ye lakan, aku bz kt sini, dia bz kt sane. kalau aku ada magic, xperlu la, aku bersusah2 pegi sane, xperlu diorg susah2 nak datang sini, sebabnye, kalau nak jumpe, col, then, *bling* kitorang da bertentang mata.. senang kan? 

3rd!
aku nak bina banglo yang cantik kat atas bukit. dengan ngadap matahari naik, perghh! lawo beb! tanah runtuh? apada hal? ape gunanya magic yang aku ada kalau xleh betulkan tanah2 yang runtuh tu? hahaha.. dan aku boleh ubah struktur rumah tue, keadaan rumah tue, sesuka hati aku. rumah aku kan, magic aku kan. so, enjoy la! semak samun? tak payah nk guna orang gaji untuk bersihkan semak2 tue semua.. gunakan kebolehan yang ada..

4th!
aku bantu orang2 yang miskin, OKU.. yela, kebolehan yang ko ade magic! xkan ko pon miskin, kompem la ko kaya. yela kan, da ade kelebihan tue, reti2 la bersyukur... jangan duk riak sangat.. hahahaha...

5th!
ha.. ko nmpk jumlah apa yang terpampang tue? itu adalah jumlah PTPTN yang aku kena bayar balik. da hutang, wajib dibayar.. so, ini adalah benda yang akan aku settle kan. hahaha.. oh ya, nk kate, ak da ciap capai impian aku, ofkos la belum lagi, tapi, syarat dia, memang 5 je.. xperlu lebih2.. :D

anyway, kalau korang nak sertai contest yang best nie, 
korang tekan je kat SINI.
semua syarat-syarat da ade kt situ..

aku tag 5 nama ni.. antaranya ialah: 

9 comments:

ieka K A M A L said...

sesuai sangat contest ni ngn kak anis kan ?
berangan ngn kak anis mmg taleh dipisahkan :)

~my destiny from YOU~ said...

hak3.. tlong la trima hakikat. lalalala

Arabella Fellow said...

HAHA ! sungguh comelcomel:)

~my destiny from YOU~ said...

thanks ara.. :D

Anonymous said...

wondering..why im tagged.....btw thanks sys...
;)

Mr. TN_SkY said...

wah jehan miskin hehe

~my destiny from YOU~ said...

anonymous: welkem dear.. :)

sekai: itu adlh suami saya ye.. lalalala

Katak Gomok Sulie said...

wah..kener tag..lariiiiiiiiikkkk...

~my destiny from YOU~ said...

hahahahhahahhaahahha... parop mung..~~!